Készülj a karácsonyra Pietroval!

Amikor kisgyerek voltam, s elérkezett december első napja, izgatottan rohantam az ablakomhoz állított Adventi naptárhoz, s ügyetlen kézzel, gyomromban picike pillangókkal, remegve bontottam ki az első ablakot. Az érzés 24 napig minden reggel ilyen varázslatos volt. Felnőttként tudom, hogy nem az volt fontos, hogy éppen milyen csokoládét találok az ablak mögött. Csizma, csengő, szánkó, angyal, vagy ajándékcsomag. Mindegy. A pillanat különlegességét az az érzés adta, hogy minden nap vár rám egy kis csoda. Úgy gondoltuk, hogy az idei év utolsó hónapjában ezzel az érzéssel szeretnénk titeket megajándékozni, és ezért álmodtunk meg nektek egy rendhagyó, különleges, OLASZ Adventi naptárat.

December 1-től 24-ig Pietro a Chef Pietro FB oldalon minden nap bejelentkezik. Néha élőben, néha pedig felvételről fog veletek megosztani valami különlegességet Olaszországról, az olasz konyháról, az ételekről, vagy csak úgy, az életről.

Kövessétek őt minden nap, s nagyon szívesen vesszük a visszajelzés minden formáját! https://www.facebook.com/chefpietrobarsacchi